Hieronder kun je je tot 19 mei 2019 opgeven voor de lokale klassen.
Je inschrijving is alleen geldig wanneer je de Daglicentie aan beide zijden hebt ingevuld en ondertekend en de betaling voor het inschrijfgeld van € 20,- hebt voldaan.

Je kunt de ondertekende MON Daglicentie Yde De Punt 2019 inscannen en mailen naar grasbaan@ydedepunt.nl , of langsbrengen / opsturen naar: Stichting Activiteiten Yde De Punt, Molenweg 16, 9494 RH, Yde.

Mededeling voor de Specialklasse Automaten: alleen originele frames toegestaan met een blok wat daarbij hoort. Dus geen zelfbouwframes of crossmotorframes met een automaatblok. Een Puch- of Tomosframe mag wel worden verstevigd middels een framestang.

De betaling van € 20,- voor het inschrijfgeld kun je voldoen via IDEAL  Het inschrijfgeld bestaat uit € 15,- voor de dagverzekering en € 5,- voor de bekers, medailles voor de allerkleinsten en administratiekosten.

Velden met * zijn verplicht

Voornaam: *

Achternaam: *

Straat: * Huisnr.: *

Woonplaats: *

Geboortedatum: *

Telefoon: *

Uw email: *

Ik schrijf mij in voor de: *

Merk brommer: *

Startnummer: * indien niet beschikbaar krijg je een nummer toegewezen

Ik heb het Reglement Plaatselijke Renners 2019 gelezen en zal de regels van het reglement respecteren en ik accepteer de Algemene Voorwaarden van de Stichting Activiteiten Yde De Punt

* Na ‘verzenden en betalen’ krijg je automatisch een kopie van je inschrijving via de mail. Het wil wel eens voorkomen dat deze automatische mail bij een aantal mailproviders (Hotmail, Gmail, Yahoo) in de map voor ongewenste mail beland.