Ondanks het regenachtige weer was het een geslaagde middag autocross & combinerace met publiek wat niet bang was voor een paar sputters.

Door de vooral in de eerste manches gladde baan en de bocht naar rechts hadden de coureurs al hun stuurmanskunsten nodig om hun machines in bedwang te houden. Gelukkig is de dag zonder noemenswaardige incidenten verlopen en kreeg het publiek waar voor zijn geld met spectaculaire races.
Zie hier de: uitslagen en de foto’s

Ook dit jaar was er weer aan de kinderen gedacht. Er was een luchtkussen aanwezig en de Yahama Junior Riding Experience. De kinderen kregen daar de mogelijkheid om op echte Yamaha crossmotoren en quads te rijden, compleet uitgerust met pak en helm.

De Stichting Activiteiten Yde De Punt bedankt alle vrijwilligers, sponsoren, rijders en natuurlijk het publiek en we zien iedereen graag terug in 2013 tijdens de 50e autocross in Yde De Punt. Al sinds 1963 wordt er een autocross georganiseerd in Yde De Punt en dat feit willen we volgend jaar niet ongemerkt voorbij laten gaan, hierover later meer.